FOTO Floyd Mayweather a făcut o dezvăluire teribilă după meciul cu Aaron Chalmers. "Asta s-a întâmplat în prima rundă!"

Floyd Mayweather Aaron Chalmers Box
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 09:58
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 10:14

Meciul a avut loc în O2 Arena din Londra. 

de Alexandru GANCI 

Între două ieșiri în club și cu o mână ruptă, Floyd Mayweather l-a umilit pe Aaron Chalmers.

“Mi-am rupt mâna în prima rundă, când am dat primul croșeu. Știți că am probleme cu mâinile, iar Aaron e un dur, poate să încaseze și are bărbie tare”, a declarat Floyd cu un zâmbet larg pe față la conferința de presă.

Meciul a fost o demonstrație necesară a faptului că un Floyd grasuț, cu o mână ruptă, la aproape 50 de ani, după o noapte de petrecere și fără să se încălzească este la ani lumină distanță de o vedetă reality, care vrea să fie campionul “influencerilor”, așa cum a declarat chiar el dupa meci.

Floyd s-a distrat în prima rundă, pentru ca apoi să-i aplice britanicului o lecție de box, din care se pare că acesta nu a înțeles nimic.

Extrem de prietenos și amabil, Floyd a avut doar cuvinte bune despre adversarul său, deși atitudinea sa părea să spună altceva.

Cu toate astea, 50 Cent și Eddie Hearn nu au ratat ocazia să-l ia peste picior pe Floyd pentru că a luptat în fața unei săli goale, dar dacă 50 Cent a avut o problemă cu Floyd, Eddie Hearn s-a arătat dezamăgit de modul în care a fost organizat meciul, probabil pentru că există o rivalitate între el și firma care a promovat evenimentul.

În ciuda faptului că Floyd lupta pentru prima dată in Marea Britanie, organizatorii nu au reușit să vândă decât a cincea parte din numărul total de bilete din O2 Arena, adica maxim 4.000 de oameni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!