Box

Atentie, imagini cu puternic impact emotional! KO devastator la Cupa Romaniei! Si-a SPULBERAT adversarul, care a inceput sa TRMEURE pe podea! Ce a putut sa-i faca

Momente socante s-au petrecut la un meci din Cupa Romaniei la box.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Martie 2021, 19:10
Data actualizarii: Miercuri 24 Martie 2021, 19:14

Intr-o lupta de la categoria 75 de kg Karol Szabo, in varsta de 25 de ani, i-a aplicat un croseu distrugator in barbie lui Andrei Daramus (33 de ani).

Daramus a avut probleme extrem de grave dupa aceasta lovitura, fiind nevoie de interventia medicilor. Potrivit ProSport, lovitura a fost atat de puternica incat medicii neurologi i-au interzis lui Daramus sa mai boxeze in urmatoarele 6 luni.

In imagini se poate observa cum pugilistul a suferit spasme puternice dupa lovitura, fapt ce l-a speriat chiar si pe adversarul sau. Din fericire insa, starea sa de sanatate s-a imbunatatit la spital.

Andrei Daramus evolueaza pentru CS Unirea Alba Iulia si era in vizorul Federatiei Romane de Box pentru o competitie ce avea sa se dispute la Paris in luna mai, aceasta fiind ultima competitie ininte de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

In cazul in care s-ar fi descurcat bine la acea competitie, Daramus ar fi avut sanse foarte mari sa faca parte din lotul pentru competitia suprema, insa aceasta lovitura i-a spulberat orice sansa.

Momentul socant se poate vedea la minutul 6:30

Modifică setările cookies