2018 a fost anul EI! Simona Halep, desemnata jucatorea ANULUI in tenisul feminin! Si Buzarnescu a primit o veste buna

Simona Halep halep Simona Halep Jucatoarea anului 2018 Turneul Campioanelor WTA Baschet 2018 a fost anul EI! Simona Halep, desemnata jucatorea ANULUI in tenisul feminin! Si Buzarnescu a primit un premiu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2018, 16:42
Data actualizarii: Vineri 19 Octombrie 2018, 17:07

WTA a desemnat-o pe Simona Halep jucatoarea anului 2018!

Chiar daca finalul de an nu a fost asa cum se astepta (retragere la New Haven, eliminare in turul 1 la US Open, eliminare in turul doi la Wuhan, retrageri la Beijing, Moscova si Singapore), Simona Halep a fost, totusi, aleasa jucatoarea anului 2018.

Sportiva noastra a cucerit anul acesta trei titluri, printre care si cel mai important al carierei: Shenzhen, Roland Garros si Montreal. Mai mult, Simona a petrecut tot anul pe prima pozitie a clasamentului, mai putin 4 saptamani, timp in care Caroline Wozniacki a fost no. 1, dupa ce a castigat primul ei titlu de Grand Slam, la Australian Open, dupa finala jucata cu Simona Halep.

La sectiunea cuvenita jucatoarei cu cea mai spectaculoasa ascensiune a fost nominalizata si Mihaela Buzarnescu, insa castigatoarea acestei distinctii este Aryna Sabalenka.

Cea mai buna jucatoare: Simona Halep
Cea mai mare imbunatatire: Kiki Bertens
Revelatia sezonului: Aryna Sabalenka
Revenirea anului: Serena Williams
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!