Anglia

Transfer FABULOS pentru pustiul crescut de Super Dan! Anunt de ultima ora in Premier League: Arsenal da 9 milioane pe el

Super Dan Petrescu are toate sansele sa se simta mandru cand va citi stirea asta!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 10:19
Data actualizarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 10:20

Arsenal il vrea neaparat pe Aleksandr Kokorin! Wenger a mai incercat sa-l ia si in vara, dar n-a reusit. Acum are de gand sa revina cu o oferta imbunatatita pentru a-l aduce la Londra pe fotbalistul de 24 de ani.

Inainte de startul sezonului, Arsenal a facut oferta pentru imprumutul lui Kokorin. Dinamo Moscova a respins categoric varianta. Antrenorul lui Dinamo, Andrei Kobelev, a declarat pentru Sovsport: "Au fost discutii serioase despre Kokorin, dar nu s-a intamplat sa se finalizeze. Nu am fost de acord cu un imprumut. Cred ca Alexandr merita mai mult decat un imprumut".

Versiunea a fost confirmata si de agentul jucatorului, Cyril Loginov, care a explicat: "A fost o propunere, care a trecut de faza de analiza si a terminat prin a fi refuzata. Sunt corect informat si pot sa spun ca s-a luat decizia buna!"

Arsenal a batut-o ieri cu 3-0 pe Watford si e a doua in Premier League, cu 19 puncte, doua sub Manchester City.

Kokorin, jucator promovat insistent de Dan Petrescu in prima echipa a lui Dinamo Moscova in perioada in care romanul antrena acolo, are 3 goluri in 7 meciuri disputate in actualul campionat.

Modifică setările cookies