Dan Petrescu Cristian Danalache Stranieri

"Nationala nici nu stia de mine pana sa zica ceva Dan Petrescu!" Ce spune omul care ar putea SALVA atacul Romaniei

A marcat 24 de goluri in 26 de meciuri pentru echipa lui, iar Dan Petrescu il recomanda la echipa nationala: "Nu avem pe nimeni de talia lui in acest moment!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Septembrie 2015, 12:13
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2015, 12:19

Chiar daca ar veni din liga a doua chineza, Cristi Danalache e vazut de Petrescu drept solutia perfecta pentru atacul ineficient al Romaniei. Atacantul spune ca nu se asteapta la o convocare si va ramane in continuare concentrat pe ceea ce are de facut la Xinjiang Tianshan Leopard.

"Niciodata n-am avut sanse prea mari. Tinand cont ca n-am fost convocat atunci cand eram golgeterul primei divizii din China si declarat cel mai bun jucator din campionat, asta intr-o liga cu multi jucatori senzationali, e normal ca acum sansele mele sa fie si mai mici. Asta nu e treaba mea, e treaba selectionerului pe cine cheama. Cel mai important e ca nationala sa se califice la turneul final, acum are toate sansele.

N-am primit niciun semn din partea nimanui. Nu e nici foarte usor din cauza distantei. In plus, toata atentia e indreptata spre campionatele din Europa. Sunt sigur ca cei de la nationala nici nu stiau de mine pana la declaratiile lui Dan Petrescu", a spus Danalache in Adevarul.

Modifică setările cookies