"Nationala nici nu stia de mine pana sa zica ceva Dan Petrescu!" Ce spune omul care ar putea SALVA atacul Romaniei

"Nationala nici nu stia de mine pana sa zica ceva Dan Petrescu!" Ce spune omul care ar putea SALVA atacul Romaniei

A marcat 24 de goluri in 26 de meciuri pentru echipa lui, iar Dan Petrescu il recomanda la echipa nationala: "Nu avem pe nimeni de talia lui in acest moment!"

Chiar daca ar veni din liga a doua chineza, Cristi Danalache e vazut de Petrescu drept solutia perfecta pentru atacul ineficient al Romaniei. Atacantul spune ca nu se asteapta la o convocare si va ramane in continuare concentrat pe ceea ce are de facut la Xinjiang Tianshan Leopard.

"Niciodata n-am avut sanse prea mari. Tinand cont ca n-am fost convocat atunci cand eram golgeterul primei divizii din China si declarat cel mai bun jucator din campionat, asta intr-o liga cu multi jucatori senzationali, e normal ca acum sansele mele sa fie si mai mici. Asta nu e treaba mea, e treaba selectionerului pe cine cheama. Cel mai important e ca nationala sa se califice la turneul final, acum are toate sansele.

N-am primit niciun semn din partea nimanui. Nu e nici foarte usor din cauza distantei. In plus, toata atentia e indreptata spre campionatele din Europa. Sunt sigur ca cei de la nationala nici nu stiau de mine pana la declaratiile lui Dan Petrescu", a spus Danalache in Adevarul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incident grav într-un avion Tarom. Unui co-pilot i s-a făcut rău chiar în timpul zborului
BRAT
Modifică setările cookies