Stranieri

"Nu inteleg arbitrajul din amicale" Prima reactie a lui Dan Petrescu, dupa implicarea numelui sau intr-un caz de blat la pariuri

Dan Petrescu a vorbit despre amicalul Steaua - Dinamo Moscova din 2013, despre care se spune ca a fost blatuit pentru pariuri in Singapore. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Octombrie 2015, 15:05
Data actualizarii: Marti 06 Octombrie 2015, 15:06

Petrescu spune ca nu intelege de multe ori arbitrajul de la meciurile amicale, dar sustine ca nu isi aminteste multe lucruri despre amicalul cu Steaua din februarie 2013, cand o antrena pe Dinamo Moscova.

Intr-un dosar urias de meciuri trucate pentru pariuri din Singapore, doua meciuri ale Stelei din acea iarna apar ca aranjate, cel cu Dinamo Moscova si cel cu Sturm Graz. Totusi, in dosar nu apar nume de jucatori sau oficiali de echipe, ci doar ale arbitrilor de la acele partide.


"Nu e numele meu, e numele echipei. N-am nici o idee ce s-a intamplat. Nu-mi aduc prea bine aminte meciul. Arbitrii din meciurile amicale nu inteleg ce fac acolo niciodata, ori nu vor, ori vor altceva, tot timpul ma nemultumesc. Eu am pregatit la victorie ca orice meci. Bine ca au fost prinsi daca a fost ceva acolo sa nu mai apara in continuare.", a declarat Dan Petrescu la Dolce.

Click aici pentru a citi reactia lui Reghecampf


Click aici pentru a citi reactia Stelei

Modifică setările cookies