FOTO Trădarea secolului? Harry Kane, surprins purtând tricoul unei rivale. Postarea de pe Twitter care s-a viralizat rapid

Harry Kane Piers Morgan Tottenham Hotspur Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 20:51
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 20:50

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, Piers Morgan, a dat lovitura cu încă o postare virală pe rețelele social media.

După ce contul său a fost hack-uit, Piers Morgan nu s-a dat bătut și a învins atacul cibernetic. Mai mult, jurnalistul care a realizat interviul 'exploziv' cu Cristiano Ronaldo a găsit poză veche cu Harry Kane și a postat-o pe Twitter.

Trădarea secolului? Harry Kane, surprins purtând tricoul unei rivale. Postarea de pe Twitter care s-a viralizat rapid

Starul lui Tottenham și implicit al naționalei Angliei a fost surprins la o vârstă fragedă purtând tricoul rivalei de 'moarte' a lui Spurs, Arsenal! Postarea lui Piers Morgan a strâns nu mai puțin de 2.000 de aprecieri în aproximativ o oră și peste 450.000 de vizualizări.

Harry Kane se află la Tottenham Hotspur din iarna anului 2011 și valorează în acest moment pe piața de mercato, potrivit site-urilor de specialitate, nu mai puțin de 90 milioane de euro. În perioada 2018-2019, Transfermarkt îi oferise nouarului o cotă pe piață de 150 milioane.

Cifrele lui Harry Kane

Englezul și-a făcut junioratul la Academia lui Tottenham. A fost împrumutat în mai multe rânduri la Leyton Orient, Millwall, Norwich sau chiar și Leicester. Din 2013 a evoluat constant pentru Spurs, strângân peste 30.000 minute în echipamentul londonezilor.

Harry Kane a bifat 412 apariții pentru Tottenham, unde a reușit să se impună pe tabela de marcaj de 265 de ori. Totodată, englezul a oferit 62 de assisturi și nu a văzut niciodată cartonașul roșu! În schimb, 43 de galbene a primit Kane de-a lungul carierei sale la Spurs.

Tottenham, în această stagiune

După 19 meciuri jucate, Spurs a strâns 33 de puncte din 57 posibile. În acest sens, londonezii au acumulat 10 victorii, trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

În următoarea partidă, Tottenham se va duela joi, 19 ianuarie, de la ora 22:00 cu Manchester City în etapa restantă cu numărul șapte din Premier League. Ultima confruntare dintre cele două formații s-a terminat cu victoria londonezilor, scor 3-2, chiar pe Etihad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!