Piers Morgan CR7 Twitter Stiri

Contul de Twitter al lui Piers Morgan, prietenul lui CR7, a fost hackuit! Mesajele indecente postate pe internet și văzute de mii de oameni

Pe contul lui Piers Morgan, cel care a realizat interviul exploziv cu Cristiano Ronaldo care a dus, în cele din urmă, la rezilierea contractului cu Manchester United al starului, au apărut postări controversate în urma unui atac cibernetic.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 09:20
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 09:27

„BREAKING NEWS: Andrew Tate a fost găsit împușcat în Dubai”, a fost prima postare pe contul lui Piers Morgan, referindu-se la milionarul englez care locuiește în Pipera, alături de fratele său, Tristan Tate, care s-a întâlnit în urmă cu ceva ani cu Bianca Drăgușanu.

Contul de Twitter al lui Piers Morgan, prietenul lui CR7, a fost hackuit! Mesajele indecente postate pe internet și văzute de mii de oameni

Printre mesaje, pe contul lui Piers Morgan au mai apărut expresii injurioase către celebrul rapper american, „6ix9ine”, și chiar către fostul prim-ministru, Boris Johnson: „Schimbă în **** *** freza, urâtule!”, era unul dintre mesaje, pentru BJ.

Potrivit walesonline, hackerul a reușit să posteze timp de 50 de minute mesaje care mai de care pe contul lui Piers Morgan, incluzând, la un moment dat, și un mesaj pentru Somalia: „Vă rog să înțelegeți integritatea teritorială a Somaliei. Pământul este al somalezilor”.

De asemenea, și formația din Premier League, Arsenal, a fost subiect de discuție. Hackerul a scris pe contul lui Piers Morgan că „tunarii” sunt „cea mai slabă echipă”. Până și regretata Regina Elizabeta II a fost victima unul limbaj racist al hackerului.

  • În cele din urmă, contul oficial de Twitter al jurnalistului britanic, Piers Morgan, a fost închis în jurul orei 6:45 dimineața, la 35 de minute în urma ultimei postări, după ce a strâns mii de reacții.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!