"Ești la Madrid, trebuie să fii fericit! Dar nu e suficient". Dezvăluirile directe ale unui jucător care a trecut pe la Real Madrid

Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 19:46
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 22:26

Ajuns antrenor la Antalyaspor, Nuri Sahin a vorbit deschis despre perioada petrecută la Real Madrid. 

Într-un interviu acordat pentru presa italiană, turcul de 34 de ani a dezvăluit că a fost o perioadă dificilă, pe Santiago Bernabeu. Ajuns în 2011 la Real Madrid de la Dortmund pentru 10 milioane de euro, Nuri Sahin era considerat unul dintre mijlocașii importanți ai acelei perioade, însă nu a reușit să se impună la galactici din cauza accidentărilor.

Turcul a plecat în 2012 sub formă de împrumut la Liverpool, apoi s-a transferat la Borussia Dortmund, apoi a mai jucat la Werder Bremen și Antalyaspor.

Dezvăluirile lui Nuri Sahin

"Ca jucător eram sigur că pot juca pentru Real Madrid, eram un fotbalist de top. Dar nu a fost suficient pentru mine. Trebuie să ai mentalitatea puternică. Antrenamentele nu se opresc niciodată, iar cu accidentările pe care le-am avut, nu am făcut față presiunii.

Am fost nerăbdător, uitându-mă înapoi, trebuia să fiu mai răbdător. Toți mi-au spus: 'Ești la Madrid, trebuie să fii fericit. Dar nu e suficient'", a povestit fotbalistul turc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!