Te lepezi de Tottenham? :)) Un tata vrea sa isi hipnotizeze fiul pentru a-si schimba echipa favorita! Plateste o suma uriasa!

Te lepezi de Tottenham? :)) Un tata vrea sa isi hipnotizeze fiul pentru a-si schimba echipa favorita! Plateste o suma uriasa!

Tatal este dispus sa faca orice.

Un anunt anonim a fost postat pe un site specializat, iar textul i-a suprins pe utilizatori. Un tata, fan al lui Arsenal, se afla in cautarea unui specialist in hipnoza care l-ar putea face pe fiul sau sa renunte la dragostea pentru Tottenham.

"Sotia nu stie ca fac acest lucru", scrie barbatul in anuntul sau de pe bark.com. Tatal este gata sa plateasca 3.000 de lire pentru serviciile specialistulu. Mai mult, el scrie in anunt ca vrea sa rezolve acest caz pana la inceputul sezonului viitor.

Chiar daca baiatul sau ii va sustine in continuare pe cei de la Tottenham, tatal scrie in anunt ca il va iubi la fel de mult pe fiul sau.

  • Te lepezi de Tottenham? :)) Un tata vrea sa isi hipnotizeze fiul pentru a-si schimba echipa favorita! Plateste o suma uriasa!

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies