Si-a pierdut averea de milioane de euro din cauza pariurilor: "E mai rau decat sa fii dependent de droguri!"

Si-a pierdut averea de milioane de euro din cauza pariurilor: "E mai rau decat sa fii dependent de droguri!"

O fosta legenda de la Arsenal a dezvaluit in premiera problemele grave pe care le-a avut din cauza pariurilor.

Cu peste 400 de meciuri in tricoul lui Arsenal, Paul Merson este unul dintre cei mai cunoscuti analisti sportivi din Marea Britanie. El a mai jucat de-a lungul timpului pentru Middlesbrough, Aston Villa si Portsmouth, dar si in nationala Angliei. Intr-un documentar ITV numit "Harry's Heroes - The Full English", Merson si-a dezvaluit problemele cu dependenta de pariuri, spunand ca aceasta e chiar mai grava decat cea de droguri!

"Ma trezeam dis de dimineata si incepeam sa pariez pe ce imi trecea prin cap. Pe meciuri de baschet la Under 20 din Lituania, de exemplu. Pentru cine exista asemenea pariuri? Banii pierduti nu reprezentau adevarata problema, ci sanatatea mentala, mai mult ca orice. Innebunesti. Nebunesc era faptul ca tu continuai sa o faci.

Dupa ce se duce un pariu, te intrebi: de ce am facut asta? E un sentiment ciudat. Cauti si cauti si cercetezi pentru un pariu, te entuziasmezi si imediat ce ai pariat iti zici: nu imi vine sa cred ca am facut-o. Apoi apare lipsa de respect fata de sine si te urasti.

Trebuie sa merg la intalniri. Trebuie sa merg mereu. Este singurul lucru care chiar functioneaza. Sunt intr-un loc mult mai bun acum, de 100 de ori mai bun decat in urma cu 6 luni. Adictia este puternica, iti apare o voce in minte si iti spune: <<stii ceva, acum esti bine, pentru ca sunt bine, poate as putea sa iau o bautura si poate ar merge un mic pariu?>>. Dar nu e cazul. A fost o trezire brutala la realitate" a povestit Paul Merson.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană va prezenta în martie o propunere privind crearea unui paşaport de vaccinare digital la nivelul UE
BRAT

Modifică setările cookies