Mangia si pariul nebun al lui Bobonete: "Sa imi dea masina daca luam titlul!"

Daca aduce titlul la Craiova, Mangia asteapta cheile de la super masina lui Mihai Bobonete.

Bobonete e dispus sa renunte la masina daca titlul ajunge sezonul acesta la Craiova. Actorul din Las Fierbinti, mare sustinator al Craiovei, a lansat o provocare astazi pentru jucatorii Craiovei.

"Chiar ma gandeam sa o fac cadou unui jucator de la Craiova, daca am lua titlul anul asta. I-as da-o unuia ca Mateiu sau Bancu, daca ar sta in gheata lui campionatul", a spus Mihai Bobonete la Digisport.

Devis Mangia s-a amuzat la conferinta de presa pe seama acestui subiect. Ar vrea el masina lui Bobonete.

"Este o problema, pentru ca nu poate face asa, sa ii dea unui jucator masina si celorlalti nimic. Cel mai bine este sa ii dea masina antrenorului. Antrenor este unul singur, jucatori sunt mai multi. Asa e cel mai bine.", a spus Mangia (min 8:30 in video)

Doi jucatori exclusi din lot


Devis Mangia a luat decizia de a-i exclude din lotul Craiovei pe Fedele si Meza Colli, din cauza unor probleme extrasportive ale jucatorilor.

Mangia a confirmat informatia, dar nu a oferit detalii.

"Fedele si Meza Colli sunt in afara lotului in acest moment. Este decizia clubului si a antrenorului. Nu este vorba de un conflict intre mine si jucatori. Ce este, este intre noi. Acum ei nu sunt in lot", a spus Mangia.

Craiova joaca vineri in deplasare cu Sepsi, in etapa a doua din playoff.

"Este un meci foarte important, dificil, primul meci pentru ei in playoff acasa, trebuie sa mergem acolo cu personalitate mare. Intalnim o echipa valoroasa, arata bine, are calitate, noi vrem sa mergem acolo sa facem maxim. Avem si noi jucatori importanti si de calitate", a mai spus Mangia.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul președinte al Franței, Nicholas Sarkozy, condamnat la închisoare, pentru corupție
BRAT

Modifică setările cookies