Anglia

Șeicul miliardar de la Newcastle pregătește surpriza! E gata să arunce cu 100 de milioane de lire pentru un tânăr atacant

Newcastle a devenit cel mai bogat club de fotbal din lume!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 09:33
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 09:35

Prințul Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a cumpărat acțiunile lui Newcastle, transformând clubul în cel mai bogat din lume datorită averii sale care e estimată la cel puțin 250 de miliarde de euro. Astfel că sunt așteptate mutări importante pe piața transferurilor, astfel încât clubul englez să devină o forță în fotbal. 

Deși nu există încă o înțelegere cu un nou antrenor, după demiterea lui Steve Bruce, oficialii clubului și-au făcut lista de cumpărături pentru perioada de mercato din iarnă. Șeicii vor să facă mutări de impact, iar principalul obiectiv este Ismaila Sarr, jucătorul lui Watford, după cum anunță Daily Mail

  • Ismaila Sarr

Tânărul atacant de doar 23 de ani a atras atenția cu prestațiile sale din ultimele luni. Ajuns la Watford în 2019, de la Rennes, pe o sumă mai mare de 40 de milioane de lire, Sarr a semnat un contract valabil până în 2024. Astfel, negocierile pentru transferul său nu vor fi ușoare, mai ales că oficialii clubului nu își doresc să piardă un jucător cheie chiar în mijlocul sezonului. 

Sursa citată informează că în condițiile date, Watford nu ar fi dispusă să renunțe la Sarr pe o sumă mai mică de 100 de milioane de lire. 

Patru goluri în nouă meciuri jucate în acest sezon a reușit Sarr. Tânărul fotbalist este văzut de englezi drept unul dintre jucătorii cu mare potențial, iar oficialii lui Watford consideră că poate ajunge la nivelul lui Grealish. 

Modifică setările cookies