Fotbal extern

Șeicii de la Newcastle au pus ochii pe un star de la FC Barcelona. Oferta spectaculoasă pe care sunt dispuși să i-o facă

Noii patroni de la Newcastle sunt hotărâți să creeze o echipă puternică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 14:08
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 14:09

Ousmane Dembele (24 ani) a fost adus la Barcelona în 2017, după ce catalanii au plătit 135 de milioane de euro în schimbul său, însă transferul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. 

Contractul fotbalistului expiră în vara anului viitor, iar reînnoirea înțelegerii sau vânzarea jucătorului au devenit prioritare. Dembele s-a arătat dispus să asculte propunerile primite din partea șefilor de pe Camp Nou, însă după apariția unor oferte importante de la cluburi mari, reprezentanții săi au frânat orice discuție, spre dezamăgirea lui Laporta. 

Potrivit footmercato.net, starul francez ar fi primit o ofertă din partea catalanilor pentru un contract până în 2025, cu un salariu de 10 milioane de euro. Însă par să fi intrat și arabii de la Newcastle care intenționează să profite de situația contractuală a lui Dembele.

Cei de la Newcastle sunt dispuși să-i facă o ofertă pentru un contract de cinci ani cu un salariu de 15 milioane de euro pe an. În plus, Dembele ar fi cerut și o primă de instalare, fapt pe care FC Barcelona nu ar putea să-l susțină din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies