Antrenorul care și-a dat acordul pentru a prelua Newcastle

Paulo Fonseca antrenor newcastle Newcastle Anglia Newcastle
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 14:08
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 14:13

Newcastle a fost cumpărată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, deținut de familia regală, care are o avere colectivă estimată la 1,4 trilioane de dolari. 

Noul acționariat al ”coțofenelor” l-a demis pe antrenorul Steve Bruce (60 de ani), și vrea să aducă un alt tehnician, care să construiască o nouă forță în Premier League pe St. James Park.

Paulo Fonseca, favorit să o preia pe Newcastle

Favorit pentru a prelua postul lăsat liber de Bruce pare a fi Paulo Fonseca (48 de ani), fostul antrenor al celor de la AS Roma, liber de contract din vara acestui an. 

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Fonseca a purtat deja primele discuții cu șefii clubului Newcastle și și-ar fi dat acordul să preia echipa.

Fonseca a fost și ”în cărți” pentru a preluat Tottenham, dar discuțiile nu s-au concretizat.

În cariera sa de antrenor, Fonseca le-a pregătit pe Pinhalnovense, Desportivo Aves, Pacos Ferreira, FC Porto, Braga, Șahtior și AS Roma.

Antrenorul care o va prelua pe Newcastle va avea o misiune dificilă. ”Coțofenele” sunt pe penultimul loc în Premier League, cu trei puncte, la egalitate cu Burnley. O victorie ar putea scoate echipa din zona roșie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!