Anglia

Șeicii de la Newcastle vor să îi dea lovitura Barcei: 15 milioane primă + 15 milioane anual pentru Dembele! Condiția pusă

Newcastle a fost cumpărată de Mohammed bin Salman, prințul Arabiei Saudite.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 18:22
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 18:27

Gruparea engleză a devenit astfel cel mai bogat club din fotbalul mondial, averea șeicului ridicându-se la peste 250 de miliarde de euro, de zece ori mai mare decât cea a patronului lui Manchester City, Sheikh Mansour. Astfel, bin Salman vrea să facă din echipa sa o forță, iar pentru asta caută să facă transferuri de răsunet.

După plecarea antrenorului, englezii sunt în căutarea unui tehnician de valoare, iar una dintre variante ar fi chiar Antonio Conte. Nici la capitolul transferuri nu se lasă mai prejos, acolo unde au o listă cu nume importante din fotbalul mare. 

  • Mohammad bin Salman

Dembele, pe lista lui Newcastle

Una dintre țintele lui Newcastle ar fi Ousmane Dembele, jucătorul Barcelonei, care rămâne liber de contract în vara anului următor. Catalanii încearcă să îi prelungească înțelegerea, însă reprezentanții campionului mondial au tras de timp după ce au auzit că există mai multe oferte pentru jucător. 

În cazul în care nu ar reuși să îl facă să semneze un nou contract, conducerea Barcelonei va încerca să îl vândă pe Dembele în iarnă, astfel încât să se aleagă cu o sumă de bani. Transferat în schimbul a 135 de milioane de euro, francezul nu a reușit să își justifice suma în niciun moment, fiind mai mult accidentat. 

Englezii au intrat pe fir și i-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat atacantului, însă i-au pus și o condiție. Astfel, conform FootMercato, șeicii i-ar fi propus o primă de semnătură de 15 milioane de euro, dar și un salariu de 15 milioane de euro anual, iar singura condiție este ca acesta să vină din postura de jucător liber de contract, pentru a nu-i plăti transferul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies