GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo, cadou de 125.000 de euro pentru iubita sa: „Nu mai am cuvinte!”

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 17:41
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 17:51

Cristiano Ronaldo și-a surprins logodnica. 

Cristiano Ronaldo (36 ani) a început o nouă aventură în această vară. A încheiat colaborarea cu Juventus și a revenit la Manchester United după 12 ani. 

Cristiano Ronaldo, cadou de 125.000 de euro pentru iubita sa: „Nu mai am cuvinte!”

Pentru a-i îndulci acomodarea în Anglia Georginei Rodriguez, partenera sa, atacantul i-a făcut un cadou inedit. Ronaldo i-a oferit un dulap imens de la Louis Vuitton, în care să își țină bijuteriile, în valoare de 125.000 de euro. 

Gestul portughezului a fost apreciat de Georgina, aceasta postând pe contul oficial de Instagram o fotografie, la care a adăugat mesajul: „Nu mai am cuvinte!”

Începuturile relației

Cei doi formează un cuplu din 2016, când Ronaldo a întâlnit-o întâmplător, iar apoi a cătat-o la magazinul unde era vânzătoare.

A fost dragoste la prima vedere. Ne-am întâlnit prima dată pe o stradă din Madrid, când mă întorceam acasă. N-am avut curaj să vorbin. Puțin mai târziu, a venit la magazinul la care lucram ca vânzătoare.

Soarta ne-a adus din nou împreună la o petrecere. Acolo am vorbit pentru prima dată. A fost un moment foarte special. Deși era lume în preajma noastră, ne simțeam singuri. Suntem foarte uniți și mă protejează. Mă atrage tot la el", a declarat Georgina pentru Corriere Dello Sport. 

Mai multe detalii despre relația celor doi vor putea fi văzute în reality show-ul „Sunt Georgina”, pe care Netflix îl va produce.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!