Propunerea facuta de Mourinho pentru inlocuirea lui Wenger pe banca lui Arsenal: "Este un om fantastic! Daca i s-ar oferi sansa, as fi tare fericit"

Propunerea facuta de Mourinho pentru inlocuirea lui Wenger pe banca lui Arsenal: "Este un om fantastic! Daca i s-ar oferi sansa, as fi tare fericit"

Presa engleza a speculat in ultimele doua saptamani pe seama posibilului inlocuitor al lui Arsene Wenger pe banca lui Arsenal. Cel mai rostit nume a fost cel al lui Luis Enrique.

Arsene Wenger isi va incheia domnia de 22 de ani pe banca lui Arsenal, iar sefii echipei de pe Emirates trebuie sa gaseasca un nou antrenor care sa conduca echipa poate chiar cu mai mult succes.

Jurnalistii englezi l-au intrebat si pe Jose Mourinho ce parere are despre acest subiect, portughezul oferind un raspuns surprinzator.

Mourinho a tinut sa ii faca o recomandare secundului sau, spunand ca l-ar lasa fericit pe acesta sa plece pentru un post de principal.

Rui Faria este secundul lui Mourinho de ani buni.

"O spun pentru ca el este mai mult decat un asistent, este prietenul meu. Daca prietenul meu va primi intr-o zi posibilitatea unui job atat de important, l-as ajuta sa-si stranga bagajele si i-as ura mult succes.

L-am intalnit cand era student si lucram deja de 18 ani. Este un prieten extraordinar. Daca ziua aceea va veni, as fi foarte fericit pentru el", a spus Mourinho despre Rui Faria.

Alte nume pe seama carora presa engleza a speculat in ultima vreme sunt Mikel Arteta, Patrick Vieira, Carlo Ancelotti si chiar Zeljko Buvac.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies