OFICIAL Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Arsenal! A câștigat EURO 2016

Cedric Soares Arsenal Euro 2016 Anglia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 18:23
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 18:24

Clubul londonez a început curățenia de primăvară și se pregătește de perioada de mercato.

Cédric Soares, fundașul dreapta portughez în vârstă de 32 de ani, a anunțat luni, printr-o postare pe rețelele de socializare, că își ia rămas bun de la Arsenal la finalul contractului său. După 64 de meciuri în care a marcat două goluri și a oferit cinci pase decisive, Soares devine jucător liber și va putea semna cu orice club.

Primul jucător care pleacă de la Arsenal: Cedric Soares

În mesajul său de adio, Cédric Soares a exprimat recunoștință pentru echipă, club și fani.

"Ce echipă și ce club. Când spun echipă, mă refer exact la asta, la calitatea fiecărui jucător, la profesionalismul de care dau dovadă și la ființele umane fantastice care sunt, așa că vă mulțumesc.

Când spun club, mă refer la toate departamentele, la tot personalul care își dedică în mod constant toate orele grele pe teren și în afara lui pentru a face posibilă lupta la cel mai înalt nivel.

Când spun club, mă refer, de asemenea, la inima sa, iar prin aceasta mă refer la voi, fanii, care ați făcut această călătorie atât de suprarealistă și de neuitat. Așadar, tuturor fanilor, vă mulțumesc! Veți avea întotdeauna un loc special în inima mea!", a fost mesajul lui Cedric Soares, alături de un videoclip ce prezenta aventura sa pe "Emirates".

Reacțiile nu au fost puține

Imediat după ce videoclipul a fost postat și mesajul a fost citit, reacțiile de la coechipieri și fani nu s-au lăsat așteptate.

  • Jack Wilshere: "Un jucător și un tovarăș de top. Toate cele bune, prietenul meu!"
  • Fabio Viera: "Mulțumim pentru tot!"
  • William Saliba: "Mult noroc, prietene!"
  • David Raya: "Multă baftă, frate!"
  • Fredy Montero: "Ai jucat bine. Bravo!", au doar doar câteva comentarii lăsate la postarea de pe instagram a fundașului, din partea actualilor și foștilor colegi de echipă.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!