VIDEO "Mulțumesc, Răzvan!" Mesajul emoționant al lui Mircea Lucescu, la revenirea în țară, după ce fiul său a câștigat titlul în Grecia

Mircea Lucescu PAOK Salonic Razvan Lucescu Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 17:52
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 18:05

Legendarul Mircea Lucescu a revenit în țară după scurta vizită în Grecia unde a urmărit meciul dintre Aris și PAOK Salonic, echipa pregătită de fiul său, scor 1-2.

"Il Luce" și-a felicitat fiul pentru câștigarea titlului în Grecia și a dezvăluit că astăzi înainte nu va mai rata niciun meci pe care echipa acestuia îl va disputa.

Lucescu senior i-a mulțumit lui Răzvan că l-a făcut să retrăiască în tribune momentele de fericire pe care le-a simțit în cariera de antrenor.

"Magie nu pot să pun, pentru că asta ar însemna că aștepți de la cineva să-ți aducă titlu, însă asta a fost un titlu muncit. Nu întâmplător a devenit cea mai bună echipă într-un campionat extrem de greu.

Nu puteam să ne ducem cu autobuzul la stadion pentru că veneau ceilalți fani, ai echipei adverse, așa că ne-au luat și ne-au dus într-un colț de stadion, închiși într-o cușcă de sticlă. Nici de respirat nu se putea respira. Vedeți până unde merge această pasiune? Până la lipsa de ospitalitate, până la urmă.

Lucescu nu va mai rata niciun meci al fiului său

Cu el (n.r. - Răzvan) am retrăit momentele așa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă. Emozii, senzații, sentimente. Treceam de la una la alta. De la bucurie la greu, la preocupare, că au fost și unele momente mai grele. O victorie imensă.

I-am și mulțumit după meci: 'Mulțumesc, Răzvan pentru că m-ai făcut să retrăiesc acele momente extraordinare pe care le-am trăit în carieră'. Din momentul ăsta nu mă văd să mă mai despart de fotbal. Mă duc să-l văd. Cât a fost mic a venit și mi-a văzut toate meciurile. Acum, roata vieții s-a schimbat și eu mă duc după el", a spus Mircea Lucescu la revenirea în țară.

Răzvan Lucescu a cucerit al doilea titlu pe banca lui PAOK, după cel din 2019. Antrenorul român a mai câștigat cu echipa din Grecia și două Cupe (2018, 2019), terminând de două ori pe locul secund (2018, 2022) și disputând alte două finale de cupă (2022, 2023).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!