Fotbal extern

VIDEO Imagini virale cu Cristiano Ronaldo la antrenamentele naționalei! A început să își imite un coechipier după o săritură la cap 

Portugalia se pregătește de play-off-ul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 18:16
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 18:18

Naționala lui Cristiano Ronaldo a trecut de Turcia în faza precedentă a play-off-ului și urmează să se dueleze cu Macedonia de Nord, care a făcut surpriza, eliminând naționala Italiei. Meciul se vede în format LIVE TEXT de la 21:45 pe www.sport.ro

La sesiunea de pregătire a naționalei înainte de duelul cu Macedonia de Nord, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui moment amuzant. Căpitanul lusitanilor se pregătea alături de mai mulți coechipieri, iar în grupul său se afla și jucătorul lui Arsenal, Cedric Soares. 

Cristiano Ronaldo l-a imitat pe Cedric Soares după o săritură 

Atacantul lui Manchester United este deja renumit pentru detentele sale incredibile și golurile reușite cu capul venite după o săritură ce atinge o înălțime incredibilă. Astfel, în momentul în care, în timpul antrenamentului, Soares, care are o înălțime de 1.71 m, a sărit pentru a lovi cu capul un balon trimis spre el, Ronaldo nu s-a putut abține. 

Căpitanul lusitan a zâmbit văzând săritura jucătorului lui Arsenal și ulterior l-a imitat, râzând, pe Soares. Clipul a devenit rapid viral, strângând o mulțime de reacții. 

Modifică setările cookies