Nicio echipa nu va retrograda din Premier League! Anuntul unui patron din campionatul Angliei

Nicio echipa nu va retrograda din Premier League! Anuntul unui patron din campionatul Angliei

Premier League este suspendat din cauza Covid-19 si nu se cunoaste o data la care campionatul s-ar putea relua.

Tony Bloom, patronul lui Brighton, spune ca este putin probabil ca vreo echipa sa retrogradeze din Premier League daca actualul sezon nu mai poate fi incheiat din cauza coronavirusului. Acest lucru ar reprezenta o lovitura de proportii in bugetul cluburilor respective.

Aston Villa, echipa aflata pe locurile retrogradabile, a investit in vara trecuta peste 160 de milioane de euro in transferuri, fiind al doilea club din Premier League (dupa Manchester United) ca nivel de bani folositi pentru a aduce jucatori.

Cluburile din Premier League s-au intalnit vineri pentru a discuta despre metodele posibile pentru finalizarea sezonului, insa totul a ramas la nivel de speculatii, deoarece guvernul britanic a extins restrictiile pentru inca trei saptamani.

Daca sezonul s-ar incheia dupa clasamentul actual, Liverpool ar fi campioana in Premier League, iar Norwich, Aston Villa si Bournemouth ar fi pe locurile retrogradabile.

"Ar fi foarte dificil sa retrogradezi pe cineva, in special din Premier League, daca sezonul nu s-a jucat.

Este posibil sa fie desemnat un castigator al titlului, in mod evident, Liverpool merita, puteti folosi acele criterii pentru calificarea in cupele europene", a spus Tony Bloom, potrivit Reuters.

Brighton este pe locul 15 in Premier League, la doua puncte deasupra locurilor retrogradabile.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies