Liverpool nu mai poate pierde TITLUL! Sarbatoarea asteptata de 30 de ani este pe cale sa devina realitate! Ce se intampla cu Premier League

Liverpool nu mai poate pierde TITLUL! Sarbatoarea asteptata de 30 de ani este pe cale sa devina realitate! Ce se intampla cu Premier League

Liverpool este aproape sigura ca nu mai poate pierde titlul si se pregateste de marea sarbatoare.

Liverpool nu a mai gustat din gloria castigarii Premier League de 30 de ani, iar acum este aproape imposibil pentru 'cormorani' sa mai piarda titlul. Echipa de pe Anfield este una dintre cele mai iubite din lume si fanii se pregatesc de sarbatoare.

Liverpool are 25 de puncte peste locul 2, ocupat de Manchester City, cu un meci mai mult disputat, insa cu doar 9 etape ramase. Asadar, fotbalistic este aproape imposibil pentru City sa o mai ajunga pe Liverpool, pentru ca jucatorii lui Jurgen Klopp mai au nevoie de doar doua victorii pentru a deveni matematic campioni.

Actualul sezon se va relua pe 1 iunie dupa pauza cauzata de pandemia de coronavirus, dar s-a pus problema anularii campionatului. Chiar daca se intampla acest lucru, Liverpool era declarata campioana indiferent de situatie.

In aczul in care sezonul se anula, clasamentul se putea finaliza dupa doua criterii. Primul presupune ca punctajul actual sa fie impartit la numarul de etape jucate, iar rezultatul sa fie inmultit cu 38, iar al doilea scenariu ca punctele adunate acasa sa se imparta la numarul de meciuri disputate pe teren propriu si rezultatul sa se inmulteasca cu 19.

Liverpool ar fi campioana in oricare dintre cazuri, astfel ca echipa condusa de Klopp se pregateste de petrecere.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape jumătate din turiștii UE din Bulgaria sunt români. Suma uriașă pe care o cheltuie la vecinii noștri
BRAT
Modifică setările cookies