nathan ake Chelsea Mercato Extern Rudiger Anglia

FOTO L-au vândut în 2017, iar acum îl vor înapoi. Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Rudiger

Nathan Ake (27 ani) este la un pas să semneze cu formația la care a legitimat preț de trei sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:26
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:35

Ake a fost jucătorul lui Chelsea preț de trei sezoane și jumătate. Olandezul a fost adus în 2013, dar a fost împrumutat în nenumărate rânduri la formații precum Reading și Watford.

Fundașul a fost cedat, în cele din urmă la Bournemouth, în 2017, pentru aproape 23 milioane de euro, iar gruparea din sud vestul Angliei și-a scos banii dublu pe olandez în 2020, când Manchester City l-a cumpărat definitiv pentru suma de 45 milioane de euro.

Acum, odată cu pierderea lui Rudiger la Real Madrid, londonezii și-l doresc pe fostul fundaș înapoi la club. Jurnalistul italian Matteo Moretto a dezvăluit oferta pe care Chelsea i-a făcut-o campioanei din Premier League, iar Ake este la un pas să semneze cu gruparea de pe Stamford Bridge.

40 milioane de euro, pentru Ake

City ar fi în pierdere cu cinci milioane de euro, având în vedere că l-au cumpărat pe Ake cu 45 milioane. Totuși, trupa lui Pep Guardiola l-a adus pe Haaland pe o sumă derizorie, doar 60 milioane de euro, pentru un fotbalist de calibrul norvegianului, cotat la 150 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Ake a bifat doar 14 apariții în tricoul "cetățenilor" în stagiunea trecută de campionat și și-a adăugat în cont două goluri. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!