Alisha Lehmann avere Elvetianca fotbal feminin Partener Alisha Anglia

GALERIE FOTO Alisha Lehmann, zeița din fotbal. Cum arată și ce avere are elvețianca

Alisha Lehmann este una dintra cele mai frumoase fotbaliste și joacă pentru echipa feminină de la Aston Villa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 19:51
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 19:59

Superba Alisha Lehmann are doar 23 de ani și din vara anului 2021 evoluează pentru Aston Villa, unde s-a cunoscut și cu actualul partener. Elvețianca este împreună cu mijlocașul Douglas Luiz din noiembrie 2021, a anunțat Marca la începutul anului.

Ce avere deține Alisha

Alisha a debutat în 2015 la selecționata under 17 a Elveției, ca în 2018 să bifeze primele apariții pentru reprezentativa mare. Tânăra fotbalistă a evoluat de-a lungul carierei la formațiile feminine de la Young Boys, Everton și West Ham

În aprilie 2022, Stardom Networth a publicat averea Alishei, care a atins 5 milioane de dolari (4.7 milioane de euro). Partenerul elvețiancăi câștigă, însă, mult mai mult decât ea. Cu un salariu de aproape 50.000 euro pe săptămână, Douglas Luis a încasat de-a lungul carierei sale peste 10 milioane de euro, conform Salary Sport.

Cariera fotbalistică

Fotbalista a ajuns în Super Liga Feminină a Angliei în sezonul 2018/19, fiind cedată de Young Boys la West Ham. Alisha a stat trei sezoane la Londra, unde a bifat 26 de aparișii și a marcat nouă goluri în campionatul intern. A fost împrumutată pentru un sezon la Everton și transferată definitiv la Aston Villa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!