jude bellingham Liverpool Manchester United Mercato Extern Real Madrid Germania

120 de milioane de euro pentru noul star al fotbalului! Liverpool și Real Madrid se întrec în oferte

Jude Bellingham (19 ani) este curat de granzii fotbalului mondial, iar Borussia Dortmund este gata să-l cedeze pentru o sumă imensă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 19:07
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 19:11

Dortmund abia l-a vândut pe Haaland și este gata să mai cedeze un jucător, dar pe o sumă colosală. 120 milioane de euro cere conducerea de pe Signal Iduna Park pentru Jude Bellingham, potrivit Daily Mail.

Real, Liverpool și Manchester United luptă pentru Jude Bellingham

Publicația a mai anunțat că tânărul star, cotat la 80 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, mai are trei ani de stat cu Dortmund, dar conducerea este gata să-l lase să părăsească formația vara viitoare.

Fără a avea o clauză stipulată în contract, Borussia poate cere cât își dorește pe Bellingham. Pentru internaționalul englez, cluburile care-l vor la echipă vor trebui să scoată bani grei pentru mutarea sa.

Cu o ofertă de 90 milioane de euro pe masă de la Real și alta de 100 milioane de euro de la Liverpool, Bellingham a spus că se gândește doar la Borussia Dortmund.

„Singurul loc unde mă văd este la Dortmund. Abia aștept începerea sezonului următor. Voi fi aici (n.r. la Dortmund) la anul și sunt pregătit”, a declarat englezul, potrivit Mirror.

Bellingham, la Dortmund

Englezul are 15 selecții la echipa națională și a bifat 89 de apariții în cele două sezoane petrecute pe Signal Iduna Park. În ediția trecută de Bundesliga, Bellingham a participat în 31 de meciuri pentru Dortmund și a înscris 3 goluri. Mijlocașul central și-a trecut în CV alte opt pase decisive, pe lângă cele 10 deja existente.

Jude Bellingham are abia 19 ani și o cotă de transfer colosală. Englezul a ajuns în Germania după un singur sezon la echipa mare a lui Birmingham. Trupa de pe Signal Iduna Park l-au cumpărat pe mijlocaș pe doar 25 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!