Anglia

Harry Kane nu s-a prezentat la antrenamentele lui Tottenham! Decizia de ultimă ora a clubului

Harry Kane își dorește cu orice preț să plece în această vară de la Tottenham Hotspur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 13:32
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 13:50

O posibilă plecare a lui Harry Kane de la Tottenham a fost vehiculată încă din timpul Campionatului European, dar atacantul a dorit să se concentreze asupra turneului final și a nu a dorit să declare nimic despre viitorul său. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Starul englez nu s-a prezentat doua zile la antrenamentele lui Spurs și a comunicat conducerii că dorește să fie lăsat să plece. 

Daniel Levy l-a amendat pe Kane pentru comportamentul său și, potrivit The Sun, este dispus să îl lase pe atacantul britanic să plece în schimbul sumei potrivite. 

  • Harry Kane s-a săturat! Atacantul nu s-a prezentat la antrenamentele lui Spurs! Decizia de ultimă ora a clubului

Spurs i-a stabilit prețul. Kane nu pleacă sub 160 de milioane de euro
 

Manchester City și-a manifestat dorința de a-l achiziționa pe căpitanul naționalei Angliei, însă s-a lovit de cererea prea mare a lui Tottenham, Daniel Levy dorind 160 de milioane de euro pentru cel mai bun jucător al său. 

Harry Kane a fost omul numărul 1 în sezonul trecut de Premier League. Vârful de atac a înscris 23 de goluri și a oferit 14 pase decisive, câștigând ambele titluri, de cel mai bun marcator și cel mai bun pasator din campionat. Cota sa, în acest moment, este de 120 de milioane de euro, iar contractul său cu Spurs expiră în 2024. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies