"Castigam impreuna, pierdem impreuna!" Harry Kane, reactie de adevarat capitan dupa infrangerea Angliei

Harry Kane Anglia Euro EURO 2020 Kane EURO "Castigam impreuna, pierdem impreuna!" Harry Kane, reactie de adevarat capitan dupa infrangerea Angliei
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 12 Iulie 2021, 11:07
Data actualizarii: Luni 12 Iulie 2021, 11:09

Atacantul a dovedit maturitate dupa meciul pierdut de englezi.

Infrangerea suferita de nationala Angliei in fata Italiei este cu atat mai dureroasa cu cat s-a produs pe Wembley, insa capitanul Harry Kane a aratat ca formatia pregatita de Gareth Southgate este unita si matura, spunand ca atat esecurile, cat si victoriile, se obtin doar impreuna, nu individual.

"Nu as fi putut sa dau mai mult. Baietii nu ar fi putut sa dea mai mult. Loviturile de departajare sunt cel mai urat sentiment din lume atunci cand pierzi. Nu a fost seara noastra, dar a fost un turneu fantastic si ar trebui sa tinem capul sus. Evident, ne va durea o vreme, dar suntem pe calea cea buna, construim si speram sa progresam. Oricine poate rata un penalti. Castigam impreuna, pierdem impreuna.

  • Castigam impreuna, pierdem impreuna! Harry Kane, reactie de adevarat capitan dupa infrangerea Angliei

O sa invatam din ratari si o sa crestem. Ar trebui sa fim extrem de mandri de ce am reusit. Suntem cu totii castigatori si vrem sa castigam, asa ca probabil ne va durea ceva timp, ne va durea toata cariera, dar asta este fotbalul", a afirmat Harry Kane la BBC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!