Anglia

Guvernul englez si-a dat ACORDUL! Cand revine Premier League si in ce conditii! Jucatorii trebuie sa evolueze sub masuri stricte

Guvernul englez si-a dat acordul ca Premier League sa revina in iunie sub conditii stricte.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2020, 20:56
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2020, 21:04

Oliver Dowden, secretarul culturii din Anglia, a declarat ca intalnirea de joi cu Asociatia de fotbal, Premier League si Liga de fotbal engleza a fost pozitiva in sensul ca planurile pentru reluarea sportului au facut progrese.

"Accesul fanilor trebuie interzis pentru a vedea cum decurg jocurile si pentru a se asigura sanatatea tuturor  celor implicati in familia fotbalului.", a declarat Oliver potrivit BBC.

Premier League spera sa poata reveni pe 12 iunie, jocurile urmand sa se dispute pe stadioanele goale. "Cu toii am fost de acord ca vom merge inainte, iar sanatatea si bunastarea jucatorilor si a personalului este primordiala.

Acum este de datoria autoritatilor sa fie de acord si sa finalizeze detaliile planurilor de revenire. Guvernul si expertii medicali vor continua sa ofere indrumare si sprijin. ", a adaugat Oliver.

Unii jucatori din Premier League au reluat antrenamentele individuale, respectand masurile impuse de Guvern si de cluburi. Liverpool este foarte aproape de a  cuceri titlul dupa 30 de ani de pauza si mai are nevoie de doar doua victorii dupa reluarea campionatului pentru a fi matematic campioana.

Imagini din premier League: 

CITESTE SI

Modifică setările cookies