Fotbalistul de la City pe care Guardiola il considera mai talentat decat Messi: "E cel mai talentat pe care l-am vazut eu! Problema e ca nu prea il bag :)"

Fotbalistul de la City pe care Guardiola il considera mai talentat decat Messi: "E cel mai talentat pe care l-am vazut eu! Problema e ca nu prea il bag :)"

Pep Guardiola (48 de ani) considera ca Phil Foden este mai talentat chiar si decat Messi.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, e ferm convins ca are o perla in curte, dar recunoaste ca deocamdata nu i-a dat prea multe sanse fotbalistului. El spune despre tanarul international englez Phil Foden (19 ani) ca este "cel mai talentat fotbalist pe care l-am vazut".

Guardiola i-a antrenat pe Messi, Neymar si Robert Lewandowski, dar spune ca Foden poate fi chiar mai bun decat acestia. Antrenorul lui City si-a laudat jucatorul intr-o conferinta de presa.

Guardiola recunoaste, insa, ca nu i-a dat prea multe minute lui Foden, dar spune ca mijlocasul are o competitie foarte puternica si trebuie sa mai munceasca.

"Phil Foden este cel mai talentat jucator pe care l-am vazut eu. Problema sa e ca antrenorul nu prea il baga in primul 11. Merita mai multe minute, dar el are o competitie foarte puternica si nu e usor. Lucreaza, insa, incredibil si stie ca sunt aici ca sa-l ajut", a spus Pep Guardiola.

De cealalta parte, Phil Foden s-a declarat incantat de laudele antrenorului sau si a spus ca va munci si mai mult pentru a-l impresiona pe acesta.

"Sunt norocos sa fac parte din aceasta echipa speciala", a spus si Phil Foden.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies