Cei doi fotbalisti care vor aparea pe coperta FIFA 20! EA Sports a renuntat la Messi, Ronaldo, Neymar si a ales un jucator de la Liverpool si unul de la Real

FIFA 20 Eden Hazard Liverpool Real Madrid Virgil van Dijk Gadget Cei doi fotbalisti care vor aparea pe coperta FIFA 20! EA Sports a renuntat la Messi, Ronaldo, Neymar si a ales un jucator de la Liverpool si unul de la Real
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Iulie 2019, 10:51
Data actualizarii: Sambata 27 Iulie 2019, 10:59

Olandezul Virgil Van Dijk si belgianul Eden Hazard sunt fotbalistii alesi de producatorii jocului FIFA pentru a aparea pe coperta noii editii.

Coperta jocului FIFA va avea o noua infatisare. EA Sports a renuntat la Messi, Ronaldo si Neymar, iar pentru editia 2020 a jocului, care se va lansa in toamna, i-a ales pe Virgil Van Dijk si Eden Hazard sa fie protagonisti.

EA Sports i-a prezentat oficial pe Van Dijk, de la Liverpool, si Eden Hazard, transferat in aceasta vara de la Chelsea la Real Madrid, ca fiind noii protagonisti de pe coperta celebrului joc.

  • Cei doi fotbalisti care vor aparea pe coperta FIFA 20! EA Sports a renuntat la Messi, Ronaldo, Neymar si a ales un jucator de la Liverpool si unul de la Real

Eden Hazard: "Nu-i rau pentru un baiat dintr-un mic sat din Belgia"

Eden Hazard a facut si el anuntul pe retelele de socializare, notand: "Nu-i rau pentru un baiat dintr-un mic sat din Belgia".

In FIFA 20 va aparea pentru prima data si campionatul Romaniei, Liga 1.

De asemenea, noul joc FIFA va aduce si modul FIFA Street, in care jucatorii vor putea opta pentru meciuri de 5 la 5, 4 la 4 sau 3 la 3.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!