Final de carieră pentru starul dorit de Manchester City? Ar putea să primească o suspendare uriașă pentru implicarea în pariuri

Pariuri Lucas Paqueta West Ham Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 11:17
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 11:22

Acuzat de încălcări ale regulamentelui privind pariurile, Lucas Paqueta ar putea primi o suspendare uriașă.

În urma unor investigaţii începute în vara anului 2023, Federaţia Engleză de Fotbal a decis să îl acuze pe Lucas Paqueta (26 de ani) de presupuse încălcări ale regulilor de pariere. Organizația a cercetat activităţi suspecte la pariuri, legate de patru cartonaşe galbene primite de brazilian în 2022 şi 2023.

Lucas Paqueta ar putea primi o suspendare uriașă

Potrivit Daily Mail, mijlocașul ofensiv poate și suspendat până la zece ani, ceea ce ar însemna finalul carierei pentru jucătorul lui West Ham.

Ancheta FA în cazul lui Lucas Paqueta a pornit de la un model de pariere suspect, în cazul unui cartonaş galben, în prima etapă a sezonului 2023-2024, cu ocazia meciului dintre Bournemouth şi West Ham. 

Pe lângă aceasta, FA a mai investigat alte două cartonaşe galbene primite de jucător în campionatul 2022-2023: unul primit în meciul de pe teren propriu cu Aston Villa (1-1), iar al doilea în partida cu Leeds United, tot de pe teren propriu.

Fotbalistul neagă că ar fi comis premeditat greşeli care să fie speculate de pariori: "Sunt extrem de surprins şi supărat că FA a decis să mă acuze. Timp de nouă luni, am cooperat la fiecare pas al investigaţiei lor şi am oferit toate informaţiile pe care le-am putut oferi. Neg acuzaţiile în întregime şi voi lupta cu fiecare răsuflare pentru a nu-mi păta numele. Din cauza procesului în desfăşurare, nu voi mai oferi niciun comentariu".

Acuzarea vine într-un moment nefavorabil pentru jucător şi pentru club, în condiţiile în care Manchester City acceptase să plătească 80 de milioane de lire sterline pentru brazilian.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!