Erik ten Hag îl umilește pe Cristiano Ronaldo și după două luni de la plecarea de la United. Totul are legătură cu Lionel Messi

Erik ten Hag Cristiano Ronaldo Lionel Messi Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 18:05
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 18:19

După un început de sezon sub așteptări, Manchester United și-a revenit, iar acum se află pe podium în Premier League. 

După pauza competițională pentru desfășurarea Campionatului Mondial din Qatar, Manchester United nu a mai pierdut niciun meci oficial și a urcat pe locul trei în Premier League. Revenirea de formă a "diavolilor roșii" conincide cu plecarea lui Cristiano Ronaldo de la echipă, mulți fiind de părere că jucătorul crea probleme de atmosferă în vestiar.

Decizia despărțirii dintre cele două părți, în noiembrie, a venit la scurt timp după apariția integrală a interviului acordat de portughez lui Piers Morgan, în care a criticat în termeni duri conducerea clubului, actualul, dar și precedentul antrenor.

Erik ten Hag, lovitură pentru Cristiano Ronaldo
 

Relația dintre cei doi a fost una tensionată, fiind unul dintre principalele motive pentru care s-a ajuns în situația în care fotbalistul de 37 de ani a plecat de pe Old Trafford. 

Înaintea duelului cu Arsenal din Premier League, tehnicianul lui Manchester United a făcut o declarație intens comentată, fiind considerată o săgeată îndreptată către fostul elev.

"Există un singur Messi, l-am văzut la Cupa Mondială. Restul trebuie să muncească și să facă parte din echipă", a spus ten Hag.

Ce a spus Cristiano Ronaldo despre Erik ten Hag

În interviul din toamnă, acordat lui Piers Morgan, starul portughez nu a avut nicio reținere în a-l critica pe antrenorul olandez: "Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!