Cristiano Ronaldo încă nu și-a găsit bucătar! Ce salariu oferă starul portughez

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Casa Ronaldo Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 10:55
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 12:07

Fotbalistul și-a mai achiziționat o locuință în Portugalia în toamnă, dar nu găsește bucătar!

Noua vilă pe care și-a cumpărat Cristiano Ronaldo în regiunea Cascais din Portugalia a costat nu mai puțin de 18 milioane de lire sterline (20.9 milioane de euro) - MAI MULTE DETALII AICI.

Cristiano Ronaldo încă nu și-a găsit bucătar! Ce salariu oferă starul portughez

Potrivit publicației GOAL, care a citat jurnaliștii de la Daily Mail, fotbalistul tot nu a reușit să găsească un bucătar care să-i satisfacă nevoile atât lui cât și familiei sale, partenera Georgina Rodriguez și cei cinci copii.

Aceeași sursă a precizat că salariul pe care Cristiano Ronaldo îl oferă bucătarului este de 4.500 de lire sterline pe lună (5.100 de euro) și că trebuie să știe să gătească sushi sau delicatese portugheze.

Detaliile celui mai mare contract din istoria fotbalului! Cât poate încasa Cristiano Ronaldo pe secundă de la Al Nassr

Superstarul portughez a ales o destinație 'exotică' după despărțirea de Manchester United, care a avut loc în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo a plecat de la „diavolii roșii” după un start de sezon slab, punând capăt aventurii sale pe Old Trafford cu un interviu în care îi critica pe cei din conducere și pe antrenor. 

Al Nassr a anunțat oficial transferul lui Ronaldo în cursul serii de vineri, iar odată cu mutarea în Arabia Saudită, atacantul lusitan urmează a deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Salariul portughezului ar ajunge la 200 de milioane de euro, după informațiile presei internaționale. 

Astfel, Cristiano Ronaldo va încasa o avere pe fiecare zi petrecută în tricoul lui Al Nassr. Salariul său, fracționat, atinge niște sume fabuloase. 

  • €200,000,000 pe an
  • €16,666,666 pe lună
  • €3,846,153 pe săptămână
  • €547,945 pe zi 
  • €22,831 pe oră 
  • €380 pe minut
  • €6.34 pe secundă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!