VIDEO Cristiano Ronaldo, interviu exploziv: "Mă simt trădat, au încercat să mă forțeze să plec. Nu îl respect pe Erik ten Hag"

Cristiano Ronaldo Erik ten Hag Manchester United Piers Morgan Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 00:40
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 09:07

Cristiano Ronaldo (37 de ani), atacantul lui Manchester United, a acordat un interviu în care a explicat, printre altele, că mai multe persoane din cadrul clubului au încercat să scape de el.

În interviul acordat jurnalistului Piers Morgan, Cristiano Ronaldo a explicat că nu vede niciun progres în cadrul clubului față de momentul în care a părăsit clubul, în 2009, iar conducerea, dar și Erik ten Hag ar fi încercat să îl transforme în "oaia neagră" pentru a-l forța să plece.

Cristiano Ronaldo, interviu exploziv

Dacă despre Erik ten Hag a spus că nu îl respectă, Cristiano Ronaldo nu a avut cuvinte prea frumoase nici față de Ralf Rangnick, cel care a fost interimar în a doua parte a sezonului trecut.

De asemenea, portughezul i-a răspuns și fostului coechipier Wayne Rooney, care l-a criticat recent pentru atitudinea sa.

Fragmente din interviul acordat de Cristiano Ronaldo

... despre faptul că se simte trădat: Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. (n.r - Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

...despre Ralf Rangnick: Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu numai eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie șeful lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.

...despre Erik ten Hag: "Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine".

..despre criticile lui Wayne Rooney: "Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el... ceea ce e adevărat"

...despre lipsa de progres din cadrul clubului: "Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucătăria, nici bucătarii, nici tehnologia.

...despre problemele din club: "Cred că fanii trebuie să știe adevărul. Vreau ce e mai bun pentru acest club. De aceea am venit la Manchester United, dar sunt niște lucruri în cadrul clubului care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool saua chiar Arsenal, acum. Un club de o asemenea dimensiune trebuie să fie în top 3, în opinia mea. Iubesc Manchester United, iubesc fanii, mereu sut alături de mine. Dar dacă vor ca lucrurile să meargă diferit, trebuie schimbate multe, foarte multe lucruri".

...despre Sir Alex Ferguson: "Știe mai bine decât orice că acest club nu este pe drumul care trebuie și pe cel care merită să fie. Știe și el, știe toată lumea. Cei care nu văd asta, nu vor să vadă, sunt orbi".

Interviul integral acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan va fi difuzat miercuri și joi seară, anunță The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!