Decizia SURPRINZATOARE a lui Mourinho dupa confruntarea cu Pogba! "Se intampla de multe ori!" Ce face antrenorul lui United

Decizia SURPRINZATOARE a lui Mourinho dupa confruntarea cu Pogba! "Se intampla de multe ori!" Ce face antrenorul lui United

Paul Pogba si Jose Mourinho nu au o relatia deloc buna.

Paul Pogba a criticat stilul defensiv al lui Mourinho dupa ce Manchester United a terminat la egalitate partida cu Wolves si a primit drept rasplata o excludere din lot la meciul din Cupa Ligii cu Derby County. Totodata, Morinho a decis sa nu-l mai pastreze pe Pogba pe postul de capitan al echipei. 

Pogba a ajuns apoi la antrenament, acolo unde Mourinho a inceput sa-l certe. 

Dupa ce imaginile au aparut in presa internationala, antrenorul celor de la Manchester United a trebuit sa raspunda la intrebarile jurnalistilor legate de relatia sa cu jucatorul francez. 

Reactia lui Jose Mourinho a fost una total neasteptata. 

"Pentru presa poate ca a parut incredibil, insa ceea ce s-a intamplat miercuri se intampla de multe ori. Critici si instructiuni. Antrenamentul are asta", a spus Mourinho. 

Mai mult, tehnicianul de la United a spus ca relatia sa cu Pogba este una "buna, profesionala" si a completat cu faptul ca "nimeni nu s-a antrenat mai bine decat Paul de marti pana acum, deci va fi in echipa de start cu West Ham"

"Nimeni, niciun jucator si niciun antrenor nu este mai mare decat Manchester United. Asta este ceea ce incerc sa apar", a incheiat Jose Mourinho. 

Manchester United este nevoita sa invinga la West Ham, dupa infrangerea ridicola suferita in Cupa Ligii in fata celor de la Derbu County. 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Coșmarul unei românce stabilite în Finlanda. A divorțat de soț, iar statul i-a luat copiii
BRAT