Anglia

Cristiano Ronaldo iese la atac după criticile primite: „Le voi închide gurile! Am 36 de ani și am câștigat tot!”

Cristiano Ronaldo (36 ani) este talismanul lui Manchester United. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:11
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:13

Deși și-a salvat echipa în repetate rânduri în acest sezon, superstarul portughez a fost intens criticat, în special pentru lipsa de implicare pe care o arată în anumite momente ale jocului. Ronaldo a dorit să răspundă criticilor și a explicat totul, într-un interviu acordat pentru SkySports

Întrebat despre faptul că nu se implică mai mult în partea defensivă a echipei, Ronaldo nu a ezitat și a oferit un răspuns sincer. 

  • Cristiano Ronaldo

„Știu atunci când echipa are nevoie de ajutorul meu în apărare. Însă rolul meu la club este să câștig, să ajut echipa să câștige și să înscriu goluri, iar aspectul defensiv face parte din munca mea”, a spus Ronaldo. 

„Am 36 de ani și am câștigat tot!” 

În ceea ce privește criticile pe care le-a primit de-a lungul timpului, portughezul a preferat să răspundă în stilul său caracteristic. 

„Lumea care nu vrea să vadă că mă apăr este pentru că nu le sunt pe plac, însă să fiu sincer, am 36 de ani și am câștigat tot. Mă preocup că spune lumea lucruri rele despre mine? Dorm bine noaptea și merg în pat cu conștiința curată. Să continue așa pentru că le închid gurile și voi câștiga lucruri.

Criticile fac parte din 'afacere'. Nu mă preocupă. Le văd ca pe un lucru bun, ca să fiu sincer. Dacă se preocupă pentru mine sau vorbesc despre mine este pentru că îmi cunosc potențialul. Așa că este bine. Îți dau un exemplu: dacă ești la școală și ești cel mai bune elev, îl întrebi pe cel mai rău dacă îi place de cel mai bun...îți va spune că nu”, a declarat lusitanul. 

Modifică setările cookies