Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo, îndemn la luptă după revenirea spectaculoasă cu Atalanta. Ce mesaj a transmis 

Manchester United a obținut a doua victorie în grupele Ligii Campionilor, după revenirea spectaculoasă din meciul cu Atalanta.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 09:16
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 09:21

Formația antrenată de Ole Gunnar Solskjaer a fost condusă cu 0-2 la pauză de către italieni, iar în a doua parte a meciului a reușit să marcheze trei goluri, obținând un nou succes important în competiția europeană.

Golul victoriei a fost marcat de Cristiano Ronaldo, cel care a și transmis un mesaj de luptă pentru suporterii și colegii săi.

"Da! Teatrul Viselor arde! Suntem vii! Suntem Manchester United și nu renunțăm! Acesta este Old Trafford!" a scris portughezul pe contul de Twitter. 

În actualul sezon de Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri, câte unul în fiecare partidă disputată până acum în grupe. Pe primul loc se află Sebastian Haller (Ajax), cu șase reușite. 

Manchester United se află pe primul loc în grupă, cu șase puncte, urmată de Atalanta și Villarreal cu câte patru puncte, în timp ce ultima clasată este Young Boys Berna, cu trei puncte. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies