Clauza de reziliere COLOSALA pentru Mourinho! Cat ii costa pe cei de la Manchester demiterea antrenorului
Luni 08 Octombrie 2018, 10:00

Clauza de reziliere COLOSALA pentru Mourinho! Cat ii costa pe cei de la Manchester demiterea antrenorului

Posibila demitere a lui Jose Mourinho de la Manchester United ar costa clubul englez aproximativ 34 de milioane de euro, potrivit Mirror. 

Desi totul parea incheiat pentru Mourinho, sambata, echipa antrenata de portughez a reusit o revenire spectaculoasa, castigand cu 3-2 duelul cu Newcastle United, dupa ce a fost condusa cu 2-0. 

Daca Manchester United decide sa se desparata de Jose Mourinho inainte de expirarea contractului sau, in 2020, clubul va trebui sa scoata din conturi nu mai putin de 34 milioane de euro. Potrivit actualului contract, Mourinho castiga 16 milioane de euro pe sezon. 

Totusi, daca echipa nu reuseste sa avanseze in Champions League, despartirea de portughez ar costa-o pe Manchester numai 11 milioane de euro, o suma mai mica si mult mai acceptabila pentru echipa de pe Old Trafford. 

In ciuda victoriei cu Newcastle, pozitia lui Mourinho este inca in pericol, cu toate ca presedintele executiv al clublui, Ed Woodward, nu ia in considerare, inca, demiterea antrenorului. 

Totodata, Mirror scrie ca oficialii lui United au luat legatura si cu Zinedine Zidane, pentru a-l informa pe acesta sa nu asculte niciun zvon legat de o oferta din partea lor, pana cand nu se decid ce fac cu actualul antrenor. VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți