(P) De ce este bun 5G pentru cazinourile online?

(P) De ce este bun 5G pentru cazinourile online?

Este greu de imaginat acum, dar a existat un moment în care doar un telefon mobil care putea face și primi apeluri către și din orice parte a lumii părea un lucru ciudat în știința ficțiunii.

Însă acum, la aproape cinci decenii de la apariția primelor telefoane asemănătoare cărămizii, suntem în pragul unei revoluții 5G pe care mulți o prezic că va schimba modul în care putem folosi dispozitivele noastre mobile pentru totdeauna.

Pentru mulți oameni, primul lucru despre care au auzit despre noua tehnologie a fost printre zvonurile potrivit cărora unei companii de tehnologie chineză Huawei ar trebui să i se permită să ofere o parte din echipamentul necesar pentru acest salt cuantic. Aceasta a izbucnit aproape imediat ce a fost anunțată. Această controversă, împreună cu sentimentele lui Donald Tramp în legătură cu vizita sa prezidențială în Marea Britanie în iunie, a umbrit poate beneficiile uriașe pe care 5G le are de oferit.

Viteza 5G la numere

- 300 megabytes pe secundă de viteză medie

- 10 gigabyte pe secundă viteză maximă

- Capabil să descărcați un DVD de 4,7 GB în patru secunde

Încă din primele zile ale tehnologiei mobile și în era 1G, fiecare generație succesivă s-a îmbunătățit exponențial în comparație cu ultima și nu este surprinzător faptul că anumite industrii s-au dezvoltat alături. Evident, telefoanele și dispozitivele mobile au generația actuală sunt la fel de diferite de cele originale. Dar mai semnificativ, asta putem face cu acele dispozitive care s-au dezvoltat alături de tehnologie. Mai rapid, mai eficient, mai intuitiv, totul de la aplicații la jocuri mobile a continuat într-un ritm uimitor.

Așadar, acum este posibil să joci sute, dacă nu mii, de jocuri simultan, jocurile în sine au devenit incredibil de avansate cu acțiune, grafică și efecte sonore care pot fi chiar mai bune decât jocurile tradiționale pe consolă.

Cum va afecta 5G industria jocurilor?

Industria jocurilor este estimată la 525 miliarde de dolari până în 2021. Viitorul său este puternic legat de jocurile mobile. În mod clar, aceasta a fost luată în considerare lansarea preconizată a 5G - deoarece va permite jocurile să fie jucate mai repede ca niciodată. Multe din industria jocurilor de noroc sunt considerate un subset de jocuri la scară largă, cu o proporție din ce în ce mai mare pe internet. Acest lucru se datorează în primul rând avansărilor uriașe ale tehnologiei digitale - inclusiv creșterea treptată a vitezei de bandă largă mobilă - care permite jucătorilor să joace jocurile lor preferate din cazinou din confortul propriei case sau de la distanță, dacă sunt în mișcare.

Aceasta înseamnă că, indiferent dacă utilizatorii joacă un joc de slot sau un cazinou live cu un dealer real, ei pot avea o experiență de cazino din ce în ce mai interesantă oriunde s-ar afla. Conform celor mai recente cifre ale Comisiei pentru jocuri de noroc, publicate în mai 2019, veniturile totale din jocuri de noroc au scăzut ușor la 14,5 miliarde de lire sterline - în scădere cu 0,4% față de anul precedent -, dar veniturile din jocuri de noroc la distanță au crescut cu 2,9% până la 5,6 miliarde lire sterline. Deci, este evident că există jucători cărora le este foame de revoluția 5G, dar ce le va oferi, de fapt, că nu primesc deja de la 4G?

Viteze mai rapide care permit jocuri de înaltă calitate din mers?

În primul rând, promite că există viteze care vor arunca pur și simplu 4G din uz - în principal datorită creșterii lățimii de bandă. Așadar, eliminarea blocajelor asociate mai multor utilizatori online, care provoacă simultan un fel de blocaj digital, va fi un salt uimitor. Alături de aceasta, există problema latenței sau a timpului necesar între informațiile solicitate și cele returnate. În prezent, se estimează că 4G are o rată de latență de aproximativ 10 mS, în medie, dar odată cu introducerea 5G această cifră ar putea scădea la 0,5 mS.

Ce înseamnă acest lucru pentru jucătorii de cazino online este că jocurile vor fi mai rapide și chiar mai interesante - inclusiv blackjack, unul dintre cele mai populare jocuri. Acest favorit al cazinoului clasic este binecunoscut și bine-iubit pentru combinația de reguli foarte simple. Având în vedere beneficiile 5G despre care am discutat deja, este sigur că experiența jocului online este și mai rapidă și mai satisfăcătoare, precum și una care poate oferi o conexiune la internet mai fiabilă.

VR Vine

Mai general, este de așteptat ca introducerea 5G să deschidă calea pentru o utilizare mai mare a realității virtuale în jocurile de cazino online. Aceasta este o dezvoltare foarte interesantă care promite să le facă o experiență și mai realistă. Pe măsură ce smartphone-urile și alte dispozitive mobile s-au dezvoltat și au devenit mai sofisticate, au fost necesare din ce în ce mai multe surse de energie, astfel încât a existat un act de echilibrare delicat, care trebuie să fie lovit între dimensiunea bateriei și cât de multă încărcare. Oricine a fost implicat într-o lungă sesiune de jocuri a observat că dispozitivul său a „murit”, va ști cât de frustrant este acest lucru.

Deci, cealaltă veste bună pentru fanii cazinourilor online este că 5G promite să folosească mai puțină putere. Așadar, în general, trebuie anunțată sosirea sa, deși, ca 4G înainte, aceasta poate dura ceva timp până când acoperirea ajunge în toate zonele țării. Dar pentru cei norocoși să trăiască undeva unde este deja disponibil, cu siguranță va fi o schimbare totală a jocului

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia de COVID-19 atinge un nou prag psihologic. Peste 20 de milioane de infectări la nivel global
BRAT