„Nebun!” Mundo Deportivo, reacție dură după ultimele declarații ale lui Becali. Ce i-a intrigat pe spanioli

Gigi Becali FCSB Mundo Deportivo Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:06
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:12

Gigi Becali, în atenția spaniolilor de la Mundo Deportivo.

„Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a dat asigurări că cei vaccinați mor în spitale și spune că nu vrea să-și asume riscuri”, au scris jurnaliștii spanioli de Mundo Deportivo.

Spaniolii au subliniat faptul că Becali a luat decizia ca fotbaliștii vaccinați de la FCSB să nu mai evolueze pentru echipa sa.

Spaniolii, surprinși de deciziile lui Becali

„Steaua București (FCSB) a surprins întreaga planetă după ce le-a interzis fotbaliștilor vaccinați împotriva coronavirusului să mai joace pentru echipa sa”, au punctat cei de la Mundo Deportivo.

Declarațiile lui Gigi Becali nu au rămas fără ecou din partea statului.

„Jucătorilor de fotbal vaccinați NU le scade puterea după vaccinarea împotriva COVID-19! 

Dovada sportivă: 4 echipe din Premier League sunt în optimile Champions League, unde România, din păcate, nu are nicio echipă.

Din punct de vedere medical și științific, nu sunt studii care să susțină o bazaconie precum cea promovată recent pe conturile de Facebook din România (“jucătorilor vaccinați le scade puterea”). Vaccinarea împotriva COVID-19 nu influențează performanțele jucătorilor de fotbal. În schimb, sunt suficiente studii care demonstrează că trecerea prin infecția cu SARS CoV-2 lasă sechele pe termen lung (Long COVID), iar acestea pot influența performanțele sportivilor”, au anunțat oficialitățile din România prin intermediul paginii de Facebook „RO Vaccinare”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!