EXCLUSIV Gigi Becali dezvăluie cine sunt jucătorii vaccinați de la FCSB și ce se întâmplă cu ei: "Să vă spun adevărul acum"

Gigi Becali FCSB jucatori vaccinati fcsb Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 12:00
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 12:03

Gigi Becali a avut un nou discurs dur referitor la vaccinarea împotriva COVID-19, însă în privința jucătorilor săi din lot spune că a glumit.

După ce a susținut teoria potrivit căreia fotbaliștii vaccinați traversează o formă mai slabă, oferindu-i exemple pe Claudiu Keșeru și Ciprian Deac, Becali a vorbit despre ultimele informații apărute în presă.

Gigi Becali spune că a glumit în privința jucătorilor vaccinați: "N-am eu treabă cu ei, nu mă interesează"

În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X, Becali a spus inițial: "Dacă e vaccinat, nu-l pun să se joace. Fac discriminare, na! Care e problema ta? Să se imunizeze natural, nu cu vaccin. Vinicius e bărbat, mai fac unele excepții (n.r - râde). Ăia care sunt vaccinați la FCSB și vedeți că joacă înseamnă că s-au vaccinat la mișto".

La câteva minute distanță, patronul de la FCSB a spus că a glumit și că nu va face lotul în funcție de acest criteriu. În plus, a oferit și câteva exemple de jucătorii vaccinați, care evoluează constant în formația lui Toni Petrea.

"Domnule Mironică, spuneți-i domnului Cartianu că mai glumesc. Hai să vă spun adevărul acum. Deci nu este adevărat că jucătorii vaccinați nu-i iau în lot. Crețu e vaccinat, Tănase e vaccinat, Vinicius e vaccinat. Trei, nu? Valentin Gheorghe, patru. N-am treabă cu ei, nu mă interesează.

Eu îmi spun părerea mea. Asta nu înseamnă că eu îi oblig pe oameni să facă ceva. E problema lor. Eu mi-am spus o părere. Cred că cei din vaccinare pierd din putere, dar nu înseamnă că el nu joacă pentru că are vaccinul, ci pentru că a pierdut puterea", a mai spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!