Gigi Becali Arena Nationala FCSB Superliga

Becali mută din nou FCSB de pe Arena Națională: ”Ne-a promis că putem juca acolo”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, vrea să-și mute echipa de pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, acolo unde dispută meciurile de pe teren propriu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 17:53
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 17:56

Patronul FCSB susține că nu trebuia să mai plătească pentru închirierea arenei, deoarece a plătit pentru schimbarea gazonului, în acord cu Primăria. 

Becali vrea să mute FCSB de pe Arena Națională!

Instanța a decis, însă, că Becali trebuie să plătească suma integrală pentru a închiria arena. Omul de afaceri va face recurs, dar vrea să mute echipe pe staidonul Arcul de Triumf.

”Dacă ne lasă, jucăm (n.r – pe stadionul Arcul de Triumf). Legat de Arena Națională, eu am plătit 200.000 de euro. Nu aveau bani de dat la gazon și am dat eu bani la gazon.

Avem promisiuni de la ministru (n.r. – Eduard Novak) că putem juca în februarie pe Arena Arcul de Triumf. A vorbit cu Vali Argăseală (n.r. – președintele FCSB), ne-a promis”, a spus Becali, la Antena Sport.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 59 de puncte, opt mai puține decât liderul CFR. Etapa următoare, vicecampioana primește vizita Farului, duminică (27 februarie), de la ora 21:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!