Virale

Gigi Becali a dat Poliția în judecată după ce i-a fost suspendat permisul! Cum motivează patronul FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a rămas fără carnetul de conducere, după ce a fost prins de polițiști conducând cu 106 kilometri pe oră în localitate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 17:30
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 17:33

Anul trecut, în preajma Paștelui, Gigi Becali a mers la Mănăstirea Frăsinei, din judeșul Vâlcea, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe părintele iermonah Daniil Pleșa.

În drum spre mănăstire, acesta a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, deoarece conducea cu mult peste limita legală admisă în localitate.

Afaceristul a primit o amendă de 1.305 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Becali a contestat procesul verbal

Latifundiarul din Pipera a încercat să-și redobândească permisul fără a mai fi nevoie să susțină exametul teoretic, astfel că a cotestat procesul verbal.

Becali a acuzat prin avocații săi că polițistul care i-a suspendat permisul a comis mai multe erori în procesul verbal.

Avocatul patronului din Liga 1 a susținut că polițistul a greșit și numele locului în care s-a produs contravenția în sensul, că în procesul verbal, ar fi menționat „DN7- Valea Ursului , dar de fapt este o eroare deoarece in localitatea Valea Ursului -Argeș nu exista DN, ci Drum European 81 asa cum apare si pe indicator”. Totodată, acesta a arătat că agentul de poliție nu ar fi indicat locul săvârșirii contravenției, menționând doar „ DN7 Km Unitatea Militară”, corect fiind, în viziunea avocatului, „DE 81”, adică „drum european”, potrivit gândul.

Gigi Becali ar fi susținut în instanță că este dispus să plătească amenda dacă îi va fi returnat permisul de conducere. 

Instanța a respins apelul lui Becali, însă decizia nu este una definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies