Gigi Becali covid 19 FCSB vaccin covid-19 Fotbal intern

Gigi Becali îi dă de gol pe șefii statului: „Patriarhul nu s-a vaccinat! Mor de foame și tot nu mă vaccinez!”

Gigi Becali, noi dezvăluiri controversate în plină pandemie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 14:00
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 14:10

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că este împotriva vaccinării. De asemenea, patronul FCSB-ului le-a recomandat și jucătorilor să nu apeleze la acest gest pentru a se imuniza. Și a fost destul de convingător. Doar 7 fotbaliști legitimați la clubul roș-albastru s-au vaccinat: Claudiu Keșeru (35 ani), Paulo Vinicius (37 ani), Ivan Mamut (24 ani), Andrei Burlacu (25 ani), Denis Haruț (22 ani), Valentin Gheorghe (24 ani) și Andrei Dumiter (22 ani). 

Însă, Gigi Becali susține că oamenii cu cele mai înalte funcții din România nu s-au vaccinat. Totodată, omul de afaceri îl dă de gol și pe Patriarhul Daniel, care a afirmat recent că este vaccinat. 
 

Becali: „Crezi că Iohannis, Orban și Cîțu s-au vaccinat?”

„Dacă statul face un abuz și impune dictatură medicală, eu și copiii mei am zis că ne baricadăm în curtea noastră. Stăm în casa noastră, nu mai luăm contact cu ei. Să fie sănătoși ei, toţi vaccinații. Să stea ei între ei. Dar tot nu mă vaccinez!

Stau la mine curte. Mor de foame. Dacă are cineva să-mi dea de mâncare, bine. Dacă nu, mor de foame, dar tot nu fac vaccinul.

Ce crezi, Iohannis, Orban şi Cîţu s-au vaccinat? La vrăjeală! Gheorghiţă s-a vaccinat? S-au vaccinat ei? Păi nu ştiu ei ce e vaccinul? Dar există remediu şi pentru vaccin: marele mir! Te ungi din nou cu marele mir, faci lepădările şi ai scăpat de otrava din corp! Toţi preoții care s-au vaccinat s-au lepădat, vai de capul lor ce vor păţi...

Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu! A zis aşa de emoţie. L-au întrebat 20 de jurnaliști şi de emoție a zis: 'Da, ne-am vaccinat'”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Din cauza numeroaselor cazuri provocate de COVID-19, în acest sezon, FCSB a pierdut la „masa verde”, 0-3, meciul cu FC Voluntari din Cupa României, neputând să alinieze 13 jucători. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!