VIDEO Transferul lui Dennis Man, lămurit de Giovanni Becali: "Există o ofertă din Serie A"

Giovanni Becali a lămurit misterul din jurul unei posibile plecări a lui Dennis Man de la Parma în această perioadă de transferuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 12:33
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 12:50

Fotbalistul român nu a reușit să își mai facă simțită prezența în echipa din Serie B, iar conducerea ar fi dispusă să îl împrumute în această perioadă. Man ar putea juca din nou în Serie A, după ce sezonul trecut a evoluat pentru câteva luni cu Parma în prima ligă italiană, înainte de retrogradare. 

Două oferte din Serie A pentru Dennis Man 

"Pentru Dennis Man au existat două oferte. A fost una de la Sampdoria. A întârziat înainte să piardă cele trei meciuri și să plece D'Aversa. Man mai avea de recuperat 500.000 de euro pentru cinci luni, Sampdoria venea cu 250.000 și Parma trebuia să pună 250.000. Parma a zis că-l dăm gratis pentru cinci-șase luni, dar nu plătim nimic. Ne-am tergiversat puțin, a trecut timpul, au luat trei bătăi și a plecat D'Aversa. A căzut!

Am o ofertă acum din Serie A care îl vrea pe Dennis Man, nu îi pot da numele, suntem în tatonări.", a declarat Giovanni Becali la plecarea din țară, cu Deian Sorescu

Dennis Man a fost transferat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. În a doua jumătate a sezonului trecut, internaționalul român a strâns 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă în Serie A, însă nu a putut evita retrogradarea. În actuala stagiune, Man a apărut în 10 jocuri de campionat și a marcat două goluri în debutul sezonului.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Man cu Parma
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies