diego maradona floriana messina Virale

Ce bine e sa fii Maradona la Napoli! ZEITA sexy care se inchina in fata argentinianului: "El e Dumnezeu!"

Frumoasa prezentatoare de televiziune Floriana Messina e o fana infocata a lui Napoli, echipa la care Diego Maradona a scris istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Iunie 2020, 15:19
Data actualizarii: Sambata 27 Iunie 2020, 15:25

Super-starul argentinian, acum in varsta de 59 de ani, a ramas o legenda vie sub Vezuviu, prin cele doua titluri de campioana pe care Maradona i le-a adus lui Napoli in 1987 si 1990, performante care n-au mai fost repetate niciodata de-alungul timpului.

Astfel, nu e de mirare ca sud-americanul are orasul italian la picioare, picturi murale cu imaginea sa putand fi admirate pe unele blocuri din Napoli. Intr-unul din aceste locuri s-a "inchinat" Floriana Messina, cunoscuta drept una dintre divele sexy care sustin formatia napoletana.

  • Ce bine e sa fii Maradona la Napoli! ZEITA sexy care se inchina in fata argentinianului: El e Dumnezeu!

Intr-o serie de poze si flmulete postate pe Instagram, senzuala bruneta de 31 de ani ne-a aratat inca o data ce inseamana Maradona pentru Napoli. "Maradona e Dumnezeu! Maradona e fotbalul!!! Nimeni nu e ca tine...vei ramane mereu cu noi. Am un vis: sa te intalnesc", sunt cuvintele adaugate de Floriana care nu mai au nevoie de comentarii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!