A jucat impotriva lui Maradona si a lui Messi, acum si-a ales PREFERATUL: "Am cerut schimbare dupa 15 minute!" 

diego maradona Alessandro Costacurta Leo Messi Campionate externe A jucat impotriva lui Maradona si a lui Messi, acum si-a ales PREFERATUL: "Am cerut schimbare dupa 15 minute!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2020, 12:20
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2020, 12:26

Alessandro Costacurta este unul dintre putinii norocosi care se poate lauda ca a jucat impotriva celor doi jucatori uriasi ai Argentinei. 

Unul dintre cei mai mari jucatori ai lui Milan, Alessandro Costacurta, castigator a cinci Ligi ale Campionilor cu gruparea italiana a vorbit despre Messi si Maradona intr-un interviu pentru Sky Sports. 

Fostul fundas si-a amintit o intamplare care il avea protagonist pe Leo Messi, chiar la inceputul carierei sale. 

"M-am infruntat cu Messi cand avea 16 ani si la inceput l-am tratat ca pe un copil, insa dupa doar 15 minute am trebuit sa ii cer lui Ancelotti sa ma schimbe. 

El si Maradona sunt asemanatori din punct de vedere al geniului si a modului in care se exprima pe teren, insa Messi este mai genial decat Maradona. Am avut norocul de a juca impotriva ambilor. Pe Maradona puteam sa il faultam de 66 de ori inainte sa fim avertizati. Cu Leo este diferit, lucrurile sunt altfel acum..", a declarat Costacurta pentru Sky Sports. 

VIDEO - Leo Messi, la 700 de aparitii in tricoul Barcelonei: 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!