Chiriches, pe picior de plecare de la Napoli! Fundasul roman, inclus intr-o afacere de 60 de milioane de euro

Vlad Chiriches s-ar putea desparti de Napoli in aceasta vara. Fundasul a fost propus intr-o afacere de 60 milioane euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Iunie 2018, 10:46
Data actualizarii: Duminica 17 Iunie 2018, 20:48

Vlad Chiriches are un nou antrenor la Napoli, pe legendarul "don Carlo" Ancelotti, dar nu e sigur ca va apuca sa lucreze prea mult cu acesta. Fundasul roman, capitan al echipei nationale, a fost propus unei alte formatii din Serie A!

Presedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, este decis sa puna mana pe o perla a Italiei, iar pentru asta a facut o noua oferta Fiorentinei.

Concret, Napoli il vrea neaparat pe Federico Chiesa (20 de ani), fiul fostului international italian Enrico Chiesa. Federico a jucat 36 de partide in ultimul sezon la Fiorentina si a marcat 6 goluri, fiind considerat unul dintre cei mai interesanti jucatori din campionatul italian.

Pentru a pune mana pe Chiesa, De Laurentiis le-a propus omologilor de la Fiorentina suma de 60 de milioane de euro, plus unul dintre fundasii Vlad Chiriches ori Lorenzo Tonelli!

Informatia legata de interesul lui Napoli pentru Chiesa a fost publicata de Mediaset in urma cu mai multe zile, dar acum presa italiana scrie ca De Laurentiis s-a intalnit personal cu sfotbalistul la Capri.

Si Juventus este interesata de transferul lui Chiesa.

Modifică setările cookies