"Aducem un jucator pana pe 31 august!" Presedintele Barcelonei anunta un ULTIM TRANSFER pentru "Tata" Martino! Ce tinte de MILIOANE are:

Autor: Sport.ro
Vineri 02 August 2013, 19:40

	"Aducem un jucator pana pe 31 august!" Presedintele Barcelonei anunta un ULTIM TRANSFER pentru "Tata" Martino! Ce tinte de MILIOANE are:

►Pentru prima oara in Romania! Inchidem Podul Basarab, IN DIRECT la Sport.ro, sambata la ora 22.00: Facem din Noapte Zi!

Barcelona a reusit in aceasta vara unul dintre cele mai importante transferuri din ultimul deceniu, cel al lui Neymar, dar presedintele Sandro Rosell anunta inca o mutare importanta.

Prezent la un eveniment important in aceste zile, Congresul Mondial al Suporterilor, Sandro Rosell, presedintele clubului catalan, a facuto declaratie neasteptata.

"Intentionam sa facem inca un transfer important pana pe 31 august", a spus acesta in fata miilor suporteri.

Declaratia lui Rosell vine si dupa ce directorul sportiv al clubului, Andoni Zubizarreta, si-a manifestat optimismul in legatura cu un nou transfer.

Desi nu a dat niciun detaliu despre negocierile pe care le poarta, presa spaniola speculeaza pe seama faptului ca Barca ar negocia pentru un fundas, cel mai probabil alesul urmand sa fie David Luiz sau Daniel Agger.

Barca ar avea si varianta Santiago Vergini, fotbalist legitimat la Newell's Old Boys, pe care Gerardo Martino l-ar vrea la echipa.


 

Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT